Medi ambient

Medi ambient

Medi ambient 1024 683 Junts x Guissona

Deixa la teva proposta en l’àmbit del Medi ambient

4 Propostes
 • Anònim Març 27, 2019 a les 7:52 am

  Fer poble més agradable, net i adaptat als temps que corren en el sentit d’eliminar circulació de cotxes. No cal ni dir camions i maquinaria pesant, que per carrers com l’onze de setembre fan que aquest sigui un carrer brut, sorollós i perillós. Amb deteriorament accelerat del paviment, amb pèrdua de càrrega de maquinaria i camions, quedant pedres a terra certs cops. Passar tots aquests vehicles pesants per la zona del portal de l’Àngel és inviable. Recordem que es passa per davant biblioteca, perillós per
  sortida de nens.

  Potenciar que la gent vagi a peu o en bicicleta.

  La circulació d’automovils ha d’esdevenir, amb el temps, cada cop més periferica. D’us molt restringit algun vehicle. I controlat.

 • Anònim Març 31, 2019 a les 4:44 pm

  Deixar de recollir les escombraries porta per porta, ja que hi ha molta gent que no recicla i això embruta el carrer amb les bosses no recollides, restes d’aquestes bosses o escombraries llençades en les papereres…. Fer contenidors soterrats o posar contenidors normals.

 • Anònim Abril 2, 2019 a les 6:54 pm

  Doncs a la gent que no recicla … mesures per aquests. Obvi que el consell comarcal hi ha de posar mesures més estrictes als que no compleixen. Tornar al contenidor és garantia de reciclatge mínim. Per algo la Segarra està al capdavant de reciclatge a Catalunya.

 • Anònim Abril 6, 2019 a les 9:23 am

  Mesures per frenar les pudors al poble provinents de la corporació bonarea. Pudor de pinsos per exemple. El pinso no pot treballarse tant aprop del poble residencial.

Deixa la teva proposta

Join our Newsletter

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.

Contact Us

We'll send you newsletters with news, tips & tricks. No spams here.